?>

Zorg

Vervoer naar Zorg & Instelling met een taxi Delft

Een comfortabele taxi is het perfecte vervoersmiddel om stipt op tijd te arriveren bij de zorginstelling waar u naartoe gebracht wilt worden. Heeft u een afspraak bij een dokter, in het ziekenhuis, verzorgingstehuis, of bij een revalidatiecentrum? Wilt u voor het vervoer niet uw familie of die ene kennis vragen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want onze professionele chauffeurs zorgen voor veilig, betrouwbaar en comfortabel vervoer tegen een voordelig tarief.

Met de taxi een kort bezoek brengen aan een zorginstelling

Heeft u een korte afspraak bij een instelling? Dan kan het prettig zijn dat de taxi even op u wacht. Zo heeft u geen zorgen over het vervoer terug en weet u zeker dat u na het bezoek direct weer kunt instappen om te vertrekken. Neem gerust contact met ons op zodat we samen gepast vervoer kunnen afspreken. Zo wordt alles voor u geregeld en heeft u altijd de beschikking over het juiste vervoer, ook wanneer u wellicht wat hulp nodig heeft bij het in en uit stappen.

Maak kennis met de voordelige zorgtaxi in de regio Delft

Goed en betrouwbaar vervoer in een comfortabele taxi met een professionele chauffeur hoeft niet duur te zijn. Heeft u geregeld vervoer nodig op vaste dagen? Of wilt u simpelweg snel naar uw zorginstelling vervoerd kunnen worden? Dan staat ons team voor u klaar. Ook wanneer u specifieke wensen heeft, zoals het kort bezoeken van bijvoorbeeld een apotheek, waarbij de chauffeur even op u wacht. U hoeft niet opnieuw een taxi te bellen om weer opgehaald te worden.

Ziekenvervoer is aftrekbaar bij de belastingopgave.

Heeft u niet de mogelijkheid om gebruik te maken van bijvoorbeeld een trein of bus? Of wilt u simpelweg liever met een eigen auto vervoerd worden voor een afspraak met een dokter, fysiotherapeut of een andere specialist? Geen punt. Het vervoer per taxi naar een zorginstelling valt onder het zittend ziekenvervoer. In veel gevallen kunt u de kosten van dit vervoer zelfs opvoeren als aftrekpost bij het invullen van de belastingopgave. Bewaar de bon van het vervoer dus goed.

Behulpzaam vervoer met de zorgtaxi van Taxibedrijf Delft

Wellicht heeft u behoefte aan wat extra hulp bij het vervoer met een taxi. Uiteraard staat onze chauffeur voor u klaar. Onze chauffeurs zijn attent en servicegericht. Bent u ouder of heeft u een lichamelijke beperking? Dan kunt u erop rekenen dat u met onze assistentie stipt op tijd arriveert voor uw bezoek aan een ziekenhuis, therapeut of andere instelling. Uiteraard hoeft u niet ziek te zijn om gebruik te kunnen maken van de zorgtaxi. Bent u op zoek naar een Taxi Delft en wilt u gebruik maken van een betrouwbare zorgtaxi? Dan kunt u terecht bij Taxibedrijf Delft.

Vol vertrouwen op weg met de zorgtaxi

Ook voor degenen met psychische problemen kan het prettig zijn om per zorgtaxi naar afspraken te reizen. Zo kunt u ontspannen op weg gaan naar een behandelaar of naar een afspraak zonder u zorgen te hoeven maken over het op tijd zijn en de rit ernaar toe. Heeft u behoefte aan stilte, of wilt u juist gezellig een praatje kunnen maken onderweg? Wij houden rekening met uw behoeften en zorgen ervoor dat alles omtrent uw vervoer geregeld wordt.

Ziekenhuizen, Revalidatiecentrums, klinieken en verzorgingstehuizen in Delft

Bergman Clinics | Oogzorg – locatie Delft,

Olof Palmestraat 20m 2616 LS Delft

Orthopedium | Kliniek Olof Palmestraat 20 2616 LS Delft

Woonzorgcentrum Lindenhof – Delft, Cort van der Lindenstraat 245 2613 LC Delft

Verpleeghuis De Bieslandhof – Delft,

Beukenlaan 2 2612 VC Delft
Woonzorgcentrum Stefanna – Delft,

Aart van der Leeuwlaan 904 2624 LW Delft
Woonzorgcentrum Delfshove – Delft,

Vorrinkplein 99 2624 DS Delft
Woonzorgcentrum Die Buytenweye – Delft,

Chopinlaan 9 2625 TD Delft
Renier de Graaf, locatie Delft,

Reinier de Graafweg 5, 2625 AD Delft
Sophia Revalidatie Delft,

Reinier de Graafweg 1, 2625 AD Delft

Taxi tarieven taxi Delft

Binnen de regio delft hanteren wij de taximeter, voor langere afstanden is de mogelijkheid een prijsafspraak te maken.

Taxitarief volgens de taximeter (inclusief 9 % BTW)

Soort taxivervoer: 1 t/m 4 personen

Maximum starttarief: € 3,19

Maximum kilometertarief: € 2,35

Maximum tijdtarief:€ 0,39

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112