Taxibusje

In en rondom Delft rijden wij veel rond met onze taxi’s. Doordat wij beschikken over meerdere auto’s is er altijd wel een chauffeur beschikbaar die u van A naar B kan rijden. De Delftse taxicentrale is zeer bekend in de omgeving van Delft en staat dan ook bekend als een betrouwbare vervoerder. Naar het reserveren van een normale taxi is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van een taxibusje. Bel naar 015-2024112 en reserveer vandaag nog een taxibusje in de omgeving van Delft.

Goedkoop taxibusje reserveren van en naar Delft

Waar een taxibusje bij veel bedrijven vaak veel geld kost, is dit bij ons zeker niet het geval. De Delftse taxicentrale hanteert lage tarieven en daardoor kunnen wij u goedkoop rondrijden in de omgeving van Delft. Door te bellen naar 015-2024112 kunt u de route met ons bespreken en weet u direct waar u aan toe bent. Reserveer vandaag nog een taxibusje, zodat u verzekerd bent van een zitplaats. Bellen is altijd sneller, maar bij ons is het ook mogelijk om een mail te sturen of gebruik te maken van Whatsapp.

taxibusje Delft

Taxibusje in Delft van en naar elke bestemming

Vooral in de avonduren wordt er veel gebruik gemaakt van taxibusjes. In en rondom Delft rijden wij dan ook veel rond met onze busjes, zodat wij binnen een mum van tijd bij u voor de deur kunnen staan. Gaat u met een groot gezelschap op pad, dan kunt u uiteraard bij ons een taxibusje reserveren. Zo bent u als groep verzekerd van vervoer na een leuke avond stappen. Bespreek de verschillende bestemmingen waar wij iedereen moeten afzetten, zodat dit ook direct bij onze chauffeurs bekend is. De kortste route zal door ons worden gehanteerd.

Reserveer een taxibusje van Delft naar Schiphol

Als u van plan bent om met het vliegtuig op vakantie te gaan, dan is het vervoer naar de luchthaven misschien een probleem. De Delftse taxicentrale staat voor u klaar als u opzoek bent naar een rit van Delft naar bijvoorbeeld Schiphol. Grote groepen vervoeren naar Schiphol is voor ons geen probleem. Daarnaast hanteren wij ook nog eens een zeer goedkoop tarief als u minimaal 24 uur vooraf bij ons een taxibusje boekt. Voor een bedrag van slechts 95 euro rijden wij u al van Delft naar Schiphol. Ook is het mogelijk om de omgekeerde route te rijden. Bel naar 015-2024112 en reserveer vandaag nog een taxibusje van en naar Schiphol.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112