?>

Taxibus

Wanneer u met een kleinere groep personen (tot acht personen) een rit wilt maken per taxi, dan maakt u bij Taxibedrijf Delft gebruik van één van onze luxe taxibussen. In de regio Delft verzorgen wij het vervoer van meerdere personen in deze comfortabele bussen uitgerust met airconditioning. Uiteraard is het tevens mogelijk om een taxibus te boeken voor het vervoeren van een groep die groter is dan acht personen, wij hebben namelijk meerdere taxibussen in ons wagenpark beschikbaar voor u. Neem gerust contact op met taxicentrale van taxi Delft en vraag naar de mogelijkheden en kosten voor het boeken van een taxibusje. We denken graag met u mee en bieden voordelige tarieven aan voor het vervoer van groepen.

Met een groep gebruik maken van een taxibus in omgeving Delft

Gaat u op vakantie en wilt u samen met uw vrienden of gehele familie naar het station of naar de luchthaven gebracht worden? Heeft u een familiedag of vrijgezellenfeest aan de andere kant van Delft of in één van de omliggende plaatsen? Geen punt met onze taxibus kunnen wij jullie allemaal samen in één keer vervoeren naar de gewenste bestemming. Jullie hoeven niet op elkaar te wachten en arriveren allemaal te gelijk. Het is bij Taxibedrijf Delf dus mogelijk om met een grotere groep mensen gebruik te maken van meerdere taxibussen. Ook voor bijvoorbeeld zorginstellingen is dit type vervoer uitermate geschikt. Net als bij onze “gewone” taxidiensten zorgen wij uiteraard dat u en uw vrienden, familie of collega’s, veilig en op tijd op de gewenste bestemming aan komen en na afloop eventueel ook weer netjes naar huis of een andere locatie gebracht worden.

taxibus Delft

Comfortabel vervoer met bagage in een taxibus

Als u op vakantie gaat dan heeft u vaak behoorlijk wat bagage bij u. Zeker als jullie met meerdere personen gaan. Dan is het reizen per auto of trein niet altijd even prettig en zelfs soms niet mogelijk. Krijgt u 4 personen en 4 koffers in uw eigen auto? In onze taxibussen reist u voordelig, veilig en comfortabel. Ook wanneer u bagage bij u heeft is er in een taxibus voldoende ruimte voor 8 personen. Onze professionele chauffeurs helpen u graag en zorgen ervoor dat u een prettige start van uw reis heeft.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een taxibus bij de Delftse taxicentrale

Informeer naar de mogelijkheden van een taxibus bij Taxi Delft. Neem daarvoor contact op met onze taxicentrale en geef aan waar u heen wilt en met hoeveel personen u bent. Wij kunnen u dan eenvoudig een prijsopgaven geven. Indien u een taxibus besluit te boeken en dat minimaal 24 uur voordat uw rit begint doet, geven wij u een extra scherpe prijs. Bent u vergeten te boeken en heeft u stel op sprong een taxibus nodig? Ook dan kan u ons gewoon benaderen en regelen wij voor u gepast vervoer in de vorm van een taxibus. Natuurlijk kunt u ook zakelijk een taxibus reserveren bij Taxibedrijf Delft voor een bedrijfsuitje of andere gelegenheid waarbij het fijn is om met alle collega’s op hetzelfde tijdstip te arriveren op één locatie.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2024 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112