Taxibus Delft naar Schiphol

Bent u van plan om met het vliegtuig op vakantie te gaan, dan is de rit van en naar het vliegveld vaak een hoop gedoe. Niet als u gebruik maakt van de Delftse taxicentrale. Vanuit de regio Delft rijden wij regelmatig van en naar luchthaven Schiphol Amsterdam. Gaat u echter met meer dan vier personen op pad, dan is het vaak niet altijd mogelijk om gezamenlijk te reizen. Wij bieden deze optie echter wel aan. Door een taxibusje van en naar Schiphol te reserveren, kunt u met een groot gezelschap tegelijkertijd vervoerd worden.  

Reserveer 24 uur vooraf een taxibus naar Schiphol 

In de meeste gevallen weet u vaak al ver van tevoren dat u gaat vliegen. Vaak gaat het om een vakantie, maar ook zakelijke reizen komen regelmatig voor. Door vooraf een taxibus te reserveren bij de Delftse taxicentrale, dan bent u altijd voorzien van een ritje. Wij adviseren u bij dergelijke ritjes vanuit de regio Delft altijd 24 uur vooraf een taxibus te reserveren. Niet alleen bent u daarmee verzekerd van een taxi, maar ook staan de tarieven dan vast. U hoeft u geen zorgen te maken over een taxi en wij kunnen ruim vooraf een rit voor u vastzetten. Bel vandaag nog naar 015-2024112 en bespreek de verschillende mogelijkheden.

 

taxibus delft schiphol

Vaste tarieven met de taxibus naar Schiphol 

Door ruim van tevoren een taxibus te reserveren van Delft naar Schiphol liggen de kosten voor een rit vast. U betaalt voor een taxibus slechts 95,- euro voor een rit naar het vliegveld. In deze taxi kunnen minimaal 8 personen worden vervoerd en is er ook genoeg plek voor alle bagage. Bel naar 015-2024112 en vraag naar de mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om personen op verschillende plekken op te halen, door dit vooraf te bespreken komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Taxibus van en naar Schiphol 

Behalve het reizen met de taxibus naar Schiphol rijden wij ook de andere route. Reserveer voor uw reis al een taxi voor de terugweg. Wij houden uw vlucht nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat we op tijd op de juiste plek staan te wachten. Bij aankomst op Schiphol hoeft u dus niet meer te zoeken naar een taxi. Vanuit Delft, Pijnacker, Den Hoorn, Schipluiden en Rijswijk rijden wij van en naar Schiphol. Ook in andere steden rondom Delft rijden wij naar de grootste luchthaven van Nederland. Reserveer vandaag nog de taxibus naar Schiphol.  

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112