?>

Taxi Rijswijk

Als u opzoek bent naar een taxi van en naar Rijswijk, dan bent u bij de Delftse taxicentrale aan het juiste adres. Boek vandaag nog uw taxi en wij zorgen ervoor dat u op de juiste tijd wordt opgehaald. Geef vooraf aan hoe laat u opgehaald wilt worden en wat de bestemming is. Zo kunnen wij hier rekening mee houden. In en rondom Rijswijk rijden wij veel rond, waardoor wij ook bij last-minute ritjes snel ter plaatsen kunnen zijn. Bel naar 015 -2024112 om een rit aan te vragen. Naast bellen is het bij ons ook mogelijk om een Whatsapp bericht achter te laten. Wij reageren dan zo snel als mogelijk. Het spreekt voor zich dat het telefonisch reserveren van een rit sneller gaat. 

Reserveer een taxi vanaf Rijswijk voor meer personen 

Bent u opzoek naar een taxi voor meer dan 4 personen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Van en naar Rijswijk rijden wij rond met taxibusjes om u met een gezelschap van 8 personen te kunnen vervoeren. Als u echter met meer dan 8 personen een taxi wilt boeken, dan kunt u dat ook bij ons aangeven. Door te bellen naar 015 -2024112 kunt u alle opties met ons bespreken. Niet alleen rijden wij rond in en rondom Rijswijk, maar voornamelijk in de regio Delft zijn wij actief. U hoeft ons maar te bellen en we zijn binnen een mum van tijd bij u. Reserveer vandaag nog bij de Delftse taxicentrale voor een ritje van en naar Rijswijk. 

taxi Rijswijk

Nachttaxi van en naar Rijswijk 

Naast de reguliere ritjes van en naar Rijswijk, rijden wij ook veel in de avonduren rond. Een taxi in de avond- of nachturen kunt u eenvoudig en snel boeken via de Delftse taxicentrale. Weet u vooraf al hoe laat u in de nacht opgehaald wilt worden, dan kunt u de taxi alvast reserveren. Mocht u op het laatste moment een taxi willen boeken van of naar Rijswijk, dan kunt u ons ook bellen op 015 -2024112.  

Taxi van Rijswijk naar Schiphol 

Zoals eerder genoemd rijden wij niet alleen rond in de omgeving van Rijswijk. Wij rijden met onze taxi’s van Rijswijk door heel Nederland. Wilt u bijvoorbeeld een rit boeken naar de grootste luchthaven van ons land, dan zorgen wij ervoor dat u op tijd bij Schiphol aankomt. Reserveer 24 uur vooraf een taxi van Rijswijk naar Schiphol, zodat wij een vaste prijs kunnen hanteren. 

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2024 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112