?>

Taxi Pijnacker

Bent u van plan een taxi te boeken van of naar Pijnacker, dan bent u bij de Delftse taxicentrale aan het juiste adres. Onze naam doet misschien voorkomen dat we alleen in Delft rondrijden, maar dat is zeker niet het geval. Onze chauffeurs zijn zeer actief in de omgeving van Delft en dus Pijnacker. Als u opzoek bent naar een rit, dan rijden wij u van en naar Pijnacker. Reserveer een rit door te bellen naar 015 -2024112. Of het nu gaat om een reservering of last-minute rit, wij staan altijd voor u klaar.  

Reserveer een taxi van en naar Pijnacker 

Door vooraf een taxi te reserveren van en naar Pijnacker, zorgen wij ervoor dat u altijd op tijd aankomt op de plek van bestemming. Door een taxi te reserveren zult u niet lang hoeven wachten voordat de taxi u komt ophalen. Op de afgesproken tijd staan wij van de Delftse taxicentrale bij u op de stoep om te zorgen voor een comfortabele rit. U kunt bellen naar 015 -2024112, maar het is ook mogelijk om ons een Whatsapp bericht te sturen. Het spreek voor zich dat een telefoontje sneller en gemakkelijker is.  

Diverse betaalmogelijkheden in de taxi van Pijnacker

Aan het einde van de rit kunt u bij ons op verschillende manieren betalen. Denk bijvoorbeeld aan contant geld, maar ook is het mogelijk om gebruik te maken van uw pinpas of creditcard. Gebruikt u de taxi bijvoorbeeld voor een zorgritje naar het ziekenhuis, dan is het ook mogelijk om een factuur aan te vragen. Bel vooraf eerste even naar 015 -2024112 om te vragen naar de voorwaarden. Zo kunnen wij snel inspringen op uw verzoek, zodat de rit eventueel gedeclareerd kan worden bij uw zorgverzekeraar. Ga altijd na of een bepaalde rit wordt vergoed. 

Taxi van Pijnacker naar de omgeving of luchthaven 

Zoals eerder benoemd rijden wij niet alleen rond in de omgeving van Pijnacker, maar kunnen wij u veel verder vervoeren. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een taxi naar de luchthaven van Rotterdam of Amsterdam, dan kunt u deze bij ons reserveren. Vanaf Pijnacker rijden wij tegen een vast tarief naar het vliegveld. De kosten hangen uiteraard wel samen met het aantal mensen dat moet worden vervoerd. Wilt u gebruik maken van een 4-persoonstaxi of kiest u liever voor een taxibus met de optie tot 8 personen. Er zal dan ook genoeg ruimte zijn voor al uw bagage. 

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2024 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112