Taxi naar het ziekenhuis

Wilt u vanuit de regio Delft met de taxi naar het ziekenhuis, dan bent u bij de Delftse taxicentrale aan het juiste adres. Wij vervoeren u van en naar het ziekenhuis. Niet alleen vanuit Delft rijden wij u met de taxi rond, maar ook vanuit Rijswijk, Pijnacker, Schipluiden en Den Hoorn vervoeren wij u van en naar het ziekenhuis. Bel naar 015 -2024112 om een rit te reserveren. Door vooraf te bellen, bent u altijd zeker van een ritje naar het ziekenhuis. We rijden niet alleen naar het ziekenhuis in Delft, maar ook naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Leiden.  

Reserveer uw taxi naar het ziekenhuis 

Door te bellen naar 015 -2024112 kunt u ver van tevoren een taxi reserveren vanuit Delft naar een van de omringende ziekenhuizen. Behalve ziekenhuizen in de regio vervoeren wij u naar alle ziekenhuizen in heel Nederland. Een rit met onze taxi naar Groningen of Limburg is allemaal mogelijk. Krijgt u de rit van uw zorgverzekeraar vergoed, dan is het verstandig dit vooraf aan te geven bij ons. De Delftse taxicentrale kan een kostenspecificatie voor u maken, zodat u deze bij uw zorgverzekeraar kan indienen. Neem gerust even contact met ons op en vraag naar de voorwaarden van een taxi naar het ziekenhuis vanuit de regio Delft. 

taxi delft naar ziekenhuis

Boek een taxi naar een ziekenhuis in de regio Delft 

De Delftse taxicentrale vervoert zoals eerder genoemd iedereen van en naar het ziekenhuis. Gaat het om een kort bezoek aan het ziekenhuis, dan kan er geregeld worden dat wij in de tussentijd op u wachten. Zo voorkomt u dat u op de terug moet wachten op een nieuwe taxi. Door dit telefonisch aan ons door te geven, kunnen onze chauffeurs hier rekening mee houden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer naar huis. Wij rijden vanaf het ziekenhuis naar Delft, Pijnacker, Ypenburg en Den Hoorn, maar ook andere plaatsen in de omgeving van Delft doen wij aan. Door de vele taxi’s kunnen wij snel schakelen en staan wij binnen een mum van tijd bij u op de stoep. 

Verschillende betaalmogelijkheden in de taxi 

Als u met de taxi vanuit de omgeving van Delft naar het ziekenhuis wilt gaan, dan kunt u vooraf al aangeven hoe u wilt betalen. In de taxi’s van de Delftse taxicentrale is het mogelijk om contant te betalen, maar ook pinpas en creditcard is een optie bij ons.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112