?>

Taxi naar het station

Wilt u gebruik maken van de trein, maar kost het veel tijd om op het station te geraken? Kies dan voor de Delftse taxicentrale om u te laten vervoeren van en naar het station. Of het nu gaat om het station Delft centraal of Rotterdam CS, wij vervoeren u van en naar het treinstation. Door te bellen naar 015-2024112 kunt u direct een taxi boeken. Weet u vooraf al hoe laat u de trein wilt nemen, dan kunt u uiteraard ook een taxi reserveren. Op het door u gewenste tijdstip staan wij bij u voor de deur.  

Reserveer een taxi naar het station 

In de omgeving van Delft rijden wij veel rond met de taxi. Zoals gezegd kunt u een taxi reserveren van en naar het station. Weet u bijvoorbeeld hoe laat u aankomt op het treinstation, dan staan wij klaar om u verder te vervoeren. Binnen een mum van tijd wordt u vervoert van A naar B. Niet alleen in Delft rijden wij rond, maar in de gehele regio zijn wij actief. Denk bijvoorbeeld eens aan Schipluiden, Den Hoorn, Delfgauw, Rijswijk, Ypenburg of Nootdorp.

taxi delft naar station

Met de taxi naar station Delft, Den Haag, Leiden of Rotterdam 

Als u de trein op tijd wilt halen, dan kunt u ervoor kiezen om de taxi te nemen naar het station. De Delftse taxicentrale voorziet u van alle gemakken. Wij staan op tijd bij u op de stoep en zorgen dat u op de juiste tijd op het perron staat. Behalve ritje naar station Delft rijden wij ook naar het treinstation in Den Haag of Rotterdam of naar elke gewenste station in Nederland. Door vooraf een taxi te reserveren komt u niet voor verrassingen te staan. Bel vandaag nog naar 015-2024112 en wij zorgen dat uw rit wordt gereserveerd. 

Bel snel voor een taxi naar de trein 

Door te bellen naar  015-2024112  kunt u direct een taxirit reserveren. Staat u op het station te wachten of wilt u naar het station toe voor de Delftse taxicentrale is dit geen probleem. Reserveer nu een taxirit en wees verzekerd van een rit. Naast bellen is het ook mogelijk om ons een Whatsapp berichtje te sturen. Kunt u even niet bellen, dan reageren wij zo snel als mogelijk op uw bericht. Een taxi in de omgeving van Delft is niet alleen snel, maar ook goedkoop. Door de lage tarieven bent u voordelig uit met een taxirit van en naar Delft. Reizen van en naar het station was nog nooit zo eenvoudig. 

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2024 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112