?>

Taxi Delft

De Delftse taxicentrale rijdt veel rond met de taxi in de omgeving van Delft. Goedkope ritjes van en naar uw bestemming zijn voor ons geen probleem. Door te bellen naar 015-2024112 kunt u direct een taxi bestellen of er een reserveren voor een later moment. Door vooraf een taxi te boeken, bent u altijd verzekerd van een rit en hoeft u zich geen zorgen ze maken over de reis naar uw bestemming. Wij rijden niet alleen rond in Delft, maar in de gehele omgeving zijn wij actief. Denk bijvoorbeeld eens aan Schipluiden, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker of Ypenburg.

Goedkoop taxi Delft reserveren

Als u een taxi neemt, dan is het altijd maar de vraag wat deze zal kosten. Door vooraf een taxi Delft te reserveren kunnen wij u direct een inschatting maken van de te verwachten kosten. Bel naar 015-2024112 en vraag naar de mogelijkheden en onze gehanteerde prijzen. Naast bellen is het ook mogelijk om een Whatsapp te sturen of gebruik te maken van ons reserveringsformulier. Goedkoop een taxi van en naar Delft boeken doet u bij de Delftse taxicentrale.

Taxi Delft

Taxi Delft ook beschikbaar als taxibus

Naast de normale taxi’s rijden wij van de Delftse taxicentrale ook rond met verschillende taxibusjes. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het bij deze busjes mogelijk is om met meer dan vier personen tegelijkertijd vervoerd te worden. Waar je bij een normale taxi slechts met 4 personen vervoerd kan worden is dit bij een taxibus wel anders. Vraag naar de mogelijkheden als u bijvoorbeeld met meer dan 8 personen gebruik wilt maken van een taxi in de omgeving van Delft. Er zijn altijd verschillende opties te bedenken om u van alle gemakken te voorzien.

Goedkoop met taxi Delft van en naar het vliegveld

Bent u van plan om vanaf Delft te reizen naar het vliegveld van Rotterdam of Schiphol Amsterdam, dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij rijden regelmatig met onze taxi’s naar eerdergenoemde vliegvelden. Doordat er vaste tarieven gehanteerd worden, kunnen wij u goedkoop naar het vliegveld vervoeren. Een rit van Delft naar Schiphol kost u slechts 95 euro. Een taxibus is in verhouding nog goedkoper en rekent slechts 95 euro. Ook rijden wij naar Rotterdam Airport. Als u minimaal 24 uur van tevoren reserveert, dan kost een rit naar Rotterdam Airport u slechts 35 euro. De tarieven voor onze taxibus vanuit Delft naar deze luchthaven liggen op een goedkoop bedrag van maar 50 euro.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2024 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112