?>

Taxi Delft Schiphol

Een taxi van Delft naar Schiphol hoeft niet veel geld te kosten. In tegendeel zelfs, want de tarieven die de Delftse taxicentrale hanteert zijn zelfs goedkoop. Doordat er vaste prijzen gehanteerd worden vanuit Delft naar Schiphol komt u niet voor verrassingen te staan en weet u direct wat u moet gaan betalen. Naast het reserveren van een taxi voor vier personen is het bij ons ook mogelijk om een taxibus te bestellen. Zo kunt u met een grotere groep naar het vliegveld worden vervoerd.

Vaste prijzen van Delft naar Schiphol

Het grote voordeel van een taxi bij de Delftse taxicentrale is dus dat er vaste tarieven worden gehanteerd. Als u minimaal 24 uur van tevoren een taxi bij ons reserveert, dan kost dit u slecht 75 euro. Voor een rit met vier personen is dit natuurlijk bijna geen geld. Wilt u echter gebruik maken van een taxibus, dan zijn de kosten hiervoor maar 95 euro. Veel goedkoper zal het niet worden en door te bellen naar 015-2024112 kunt u direct een taxi reserveren. Goedkoop met de taxi van Delft naar Schiphol kan dus nog wel.

Taxi Delft Schiphol

Reserveer een taxi van en naar Schiphol

Naast dat het bij de Delftse taxicentrale mogelijk is om een rit te reserveren naar de luchthaven toe, is het ook mogelijk om een taxi te boeken voor naar huis. Bel vooraf naar 015-2024112 en wij zorgen ervoor dat we klaar staan zodra u bent geland. Door een taxi van Schiphol naar Delft te boeken, komt u niet voor onverwachte kosten te staan en weet u ook dat er altijd iemand voor u klaar staat. Bespreek vooraf de vluchtgegevens en door de vaste prijs die wij hanteren kunt u ook weer goedkoop naar huis toe.

Taxi Delft goedkoop naar Schiphol

Als u met een groter gezelschap naar de luchthaven Schiphol met onze taxi reist, dan kunt u dus gebruik maken van een taxibus. Is het echter niet mogelijk om iedereen op dezelfde plek van vertrek te krijgen, dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om mensen afzonderlijk op te halen. Bespreek dit vooraf, zodat wij een passende aanbieding kunnen maken. Goedkoop met de taxi van Delft naar Schiphol doet u altijd met de Delftse Taxicentrale. Bel vandaag nog naar 015-2024112 en wij zorgen ervoor dat een rit van en naar de Amsterdamse luchthaven op tijd aankomt. Naast bellen is het ook mogelijk om ons te Whatsappen of een mail te sturen.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2024 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112