Taxi naar Rotterdam Airport

In de omgeving van Delft rijden wij, van de Delftse taxicentrale, dagelijks ritjes naar Rotterdam Airport. Of het nu gaat om ritjes van en naar Delft en omgeving of langere ritten. Wij staan altijd voor u klaar. U hoeft maar te bellen en wij staan binnen een mum van tijd bij u op de stoep. Door ons te bellen weet u direct waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Zoals gezegd rijden wij niet alleen rond in de omgeving van Delft, maar rijden wij ook naar bijvoorbeeld Rotterdam Airport. Bel snel naar 015-2024112 en reserveer uw taxi. 

Reserveer een taxi naar Rotterdam Airport 

Als u van plan bent om het vliegtuig te nemen, dan wilt u niet hoeven nadenken over het vervoeren van en naar de luchthaven. Wilt u met de taxi naar Rotterdam Airport, dan rijden wij vanaf Delft en omgeving snel naar de plek van bestemming. Niet alleen vanuit Delft, maar ook Den Hoorn, Rijswijk, Pijnacker en Schipluiden vervoeren wij u naar Rotterdam. Het stopt uiteraard niet bij deze steden, want vanuit de gehele regio Delft rijden wij u van en naar het vliegveld. Bel vandaag nog naar  015-2024112 om een taxirit te reserveren

Vaste kosten voor rit naar Rotterdam Airport 

Of u nu vliegt voor een heerlijke vakantie of op pad gaat voor een zakentrip, dan wilt u niet hoeven nadenken over de kosten van een taxirit naar Rotterdam Airport. Wij van de Delftse taxicentrale hanteren vaste tarieven voor een rit van en naar het vliegveld. Als u minimaal 24 uur van tevoren reserveert, dan betaalt u vanaf Delft een bedrag van slechts 35,- euro voor een taxi voor 4 personen. Bent u met 8 personen, dan kunnen wij deze rit ook voor u verzorgen. Een rit kost dan slechts 50,- euro. Bij aankomst komt u dus niet voor verrassingen te staan. 

Al het gemak met taxi naar het vliegveld 

Reserveer vandaag nog uw taxirit naar het vliegveld van Rotterdam. Ook voor de terugweg kunt u alvast een rit reserveren. Zo staan wij bij aankomst op u te wachten en kunt u direct naar huis zonder te wachten. Met het reserveren van een taxirit bij de Delftse taxicentrale bent u van alle gemakken voorzien. Naast het bellen naar  015-2024112 kunt u er ook voor kiezen om ons een Whatsapp te sturen. Wij beschikken daarnaast ook over een email adres.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112