?>

Taxi Delft bestellen

In de omgeving van Delft rijden wij van de Delftse taxicentrale veel rond. Een ritje in de stad is zo geregeld, maar ook daarbuiten zijn wij volop actief. Een taxi in Delft bestellen is zeer eenvoudig en kan door te bellen naar 015-2024112. Binnen een mum van tijd staan wij bij u op de stoep. Wilt u er echter zeker van zijn dat er altijd een taxi voor u beschikbaar is, dan kunt u in Delft een taxi bij ons bestellen. Vooraf bespreekt u de tijd en plaats, waardoor u van alle gemakken bent voorzien.  

Bestellen van taxi in Delft en omgeving

Zoals gezegd rijden wij veel rond in Delft en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen als Rijswijk, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker en Schipluiden. Waar lokale taxibedrijven vaak niet de stad uitgaan, rijden wij van de Delftse taxicentrale u naar elke plek in het land. Of u nu een rit wilt boeken van Delft naar Groning of bijvoorbeeld naar de luchthaven Schiphol. Niets is voor ons te ver. Door van tevoren een in Delft een taxi te bestellen, kunnen wij inspringen op de langere ritten. Bel naar 015-2024112 en bestel vandaag nog een taxi. 

taxi delft bestellen

Snel een taxi besteld in Delft 

Bent u even niet in de gelegenheid om te bellen, dan kunt u ons ook bereiken via Whatsapp. Stuur ons een berichtje en wij regelen een taxi voor u. De Delftse taxicentrale is erg flexibel en speelt op elke unieke situatie in. Of het nu gaat om zakelijke ritjes of ritjes van en naar het ziekenhuis, wij staan altijd voor u klaar. Via de e-mail zijn wij ook bereikbaar, echter is bellen altijd sneller. De Delftse taxicentrale beschikt over meerdere taxi’s, waardoor er altijd wel een ritje beschikbaar is in de buurt. 

Taxi Delft betalen op verschillende manieren 

Als u een taxirit bij de Delftse taxicentrale heeft besteld, dan ontzorgen wij de hele rit voor u. Zodra u op de plek van bestemming bent aangekomen, kunt u op verschillende manieren betalen. Zo is het mogelijk om contant te betalen, maar ook bieden wij u de mogelijkheden om te betalen met een pinpas of creditcard. Contactloos betalen wordt steeds populairder en is ook in onze taxi’s mogelijk. In Delft, Pijnacker, Den Hoorn, Rijswijk en Nootdorp rijden wij veel rond en is betalen dan ook zo gepiept. Bestel vandaag nog een taxi in Delft en geniet van een heerlijk rit van A naar B.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112