Taxi Delfgauw

Delftse taxicentrale taxi Delfgauw rijdt niet alleen taxiritten vanuit de stad Delft maar ook vanuit Delfgauw en Den Hoorn. Woont, werkt of verblijft u in Delfgauw en wilt u met de taxi ergens heen gebracht worden? Neem dan contact op met de Taxi Delfgauw van Taxibedrijf Delft. Om een taxi te reserveren vanuit of naar Delfgauw kunt u ons dag en nacht bereiken op telefoonnummer: +31 (0)15-2024404.

Onze taxichauffeurs kennen de weg in Delfgauw

Wanneer u dus op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf voor een rit naar of vanuit Delfgauw of omgeving, dan bent u aan het juiste adres bij de Delftse taxicentrale. Onze taxichauffeurs zijn klantvriendelijk, representatief en kennen de weg goed in Delfgauw. Of u nu op familiebezoek gaat, een afspraak heeft in het ziekenhuis of zakelijk vervoer zoekt, wij staan met onze nette taxi voor u klaar. U hoeft alleen de telefoon maar te pakken en naar de taxicentrale van Taxibedrijf Delft te bellen om zo een taxi Delfgauw te reserveren.

Correcte service

Onze taxichauffeurs van de Delftse taxicentrale vervoeren u graag van deur tot deur, zowel in de regio als daarbuiten. Heeft u veel bagage bij zich dan helpt de chauffeur u desgewenst tillen naar de ingang van het gebouw waar u een afspraak heeft. Ook als u slecht ter been bent of hulp nodig heeft met in en uitstappen, staat onze taxichauffeur klaar om u een handje te helpen. Onze taxichauffeurs maken graag een praatje met u maar als u liever stilte wenst kunt u ook dat gewoon aangeven.

Taxi Delfgauw

Scherpe taxiprijzen

Als u een taxi reserveert bij Taxi Delfgauw en u doet dit minimaal 24 uur voor aanvang van de taxirit, dan kunnen wij u een extra scherp tarief bieden. Zo kunt u extra voordelig met onze luxe taxi reizen. Belt u ons op het allerlaatste moment, ook geen probleem! Wij zorgen dat we u zo snel mogelijk komen halen om u naar een volgende bestemming te brengen. In dit geval reken we de gewone prijzen van de taximeter. Maar ook dan zijn wij het goedkoopste taxibedrijf in de regio Delfgauw. Onze prijzen liggen stukken lager dan bij andere taxibedrijven omdat onze centrale daadwerkelijk in deze regio zit. We zijn dus altijd in de buurt om u snel en voordelig van dienst te kunnen zijn met een taxi Delfgauw.

Het ideale taxivervoer in de regio Delfgauw

Als u een taxi reserveert bij Taxibedrijf Delft weet u zeker dat u op tijd arriveert op uw afspraak. Daarnaast is het tijdens de reservering ook mogelijk om aan te geven of u veel bagage bij zich heeft. Stel dat u met 4 personen op vakantie gaat en graag vanuit Delfgauw naar Schiphol gebracht wilt worden, en u geeft dit aan tijdens uw reservering, dan zorgen wij voor een extra ruim taxivervoer zodat zowel u en uw medepassagiers als al uw bagage mee kan. Wilt u met vrienden een avondje stappen in Delft en daarna weer thuis gebracht worden met z’n allen? Bent u dan met meer dan vier personen? Geef het aan bij onze taxicentrale en wij zorgen dat we komen met een busje zodat iedereen tegelijk vervoerd kan worden.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112