?>

Taxi Bestellen

Bent u opzoek naar een taxi in de omgeving van Delft, dan kunt u makkelijk en snel een taxi bestellen bij de Delftse taxicentrale. U hoeft maar te bellen naar 015-2024112 en u krijgt direct een van onze collega’s aan de telefoon. Door vooraf te bellen naar dit nummer, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het reserveren van een taxi. Wij boeken een chauffeur in en zorgen dat de taxi op het gewenste tijdstip bij u op de stoep staat. Wacht niet langer en maak gebruik van de Delftse taxicentrale.

Taxi bestellen in en rondom Delft

Zoals u al heeft kunnen lezen rijden wij veel rond in de omgeving van Delft. Dit betekent echter niet dat we alleen maar in de stad rondrijden, want ook naar bestemming als Rotterdam, Amsterdam of Utrecht kunt u bij ons terecht. Vanuit de omgeving van Delft rijden wij eigenlijk overal naartoe. Een taxi bestellen van Delft naar bijvoorbeeld Rotterdam Airport of de Amsterdamse luchthaven Schiphol doe je eenvoudig via de telefoon. Bel snel naar 015-2024112 en de Delftse taxicentrale staat binnen enkele ogenblikken bij u voor de deur.

Taxi Delft bestellen

Vandaag nog taxi bestellen voor de nacht

Wij rijden niet alleen overdag met de taxi rond, maar ook in de late uurtjes is er bij ons nog een taxi te bestellen. Bel naar 015-2024112 en bestel direct een ritje voor aan het eind van de avond. De Delftse taxicentrale zorgt ervoor dat u ontzien wordt en met een gerust gevoel naar huis wordt gereden. Na een avondje stappen of een heerlijk diner hoeft u niet meer met de auto naar huis, maar kunt u gebruik maken van onze taxi. Een taxi bestellen doe je vooraf, zodat je geen minuut hoeft te wachten op een taxi.

Taxi bestellen van en naar het vliegveld

Van en naar het vliegveld kan soms een hoop gedoe opleveren. Niet als u gebruik maak van de Delftse taxicentrale. Wij zorgen ervoor dat u op tijd aankomt op het vliegveld en ook halen wij u weer op zodra de vakantie er weer op zit. Door vooraf een taxi te bestellen, bent u altijd verzekerd van een rit. Niets is eenvoudiger dan even de telefoon te pakken en te bellen naar 015-2024112. Ook is het mogelijk om ons een Whatsapp bericht te sturen, maar bellen is altijd sneller. Vraag naar onze tarieven, want wij hanteren vaste prijzen van en naar de luchthavens van Rotterdam en Amsterdam.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112