Taxiservice in Delft en Omstreken

Over Ons

Wilt u een privé rit met een betrouwbare taxi boeken, of bent u op zoek naar een goede optie voor het vervoeren van meerdere personen in één keer voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje? Voor zowel zakelijk vervoer als voor persoonlijk vervoer bieden wij flexibele diensten aan en denken we graag met u mee. Dit alles tegen zeer voordelige tarieven in de regio Delft. Bent u op zoek naar een taxi Delft of omstreken? Kies dan voor Taxibedrijf Delft en maak gebruik van de beste service en de goedkoopste tarieven.

Professioneel en veilig vervoer

Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs en is zeer hecht en goed op elkaar ingespeeld. Zo kunnen wij zelfs op het laatste moment zorgen voor een taxi die snel arriveert en u naar de gewenste bestemming brengt. De veiligheid van onze klanten staat altijd voorop. Onze chauffeurs zijn correct en klantvriendelijk, representatief gekleed en behulpzaam. Bent u op zoek naar zakelijk vervoer of een taxi om gezellig met de hele familie naar een evenement of feest te gaan? Wij staan in beide gevallen voor u klaar met een comfortabele auto.

U bent altijd op tijd met onze taxi Delft

De ervaring van ons team zorgt ervoor dat u altijd punctueel op tijd op uw afspraak of evenement verschijnt. Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen? Of wilt u met de feestdagen kunnen rekenen op een taxi die voor u klaar staat? Geen probleem!

Perfect taxi vervoer tegen de meest voordelige tarieven

Zowel bedrijven als privé personen kunnen rekenen op een vlotte en correcte taxi service tegen scherpe tarieven. Bent u op zoek naar een goed taxibedrijf voor het verzorgen van vervoer van- en naar uw hotel of evenement? Neem dan contact op met ons toegewijde serviceteam en wij zorgen voor een passende oplossing in de vorm van professioneel vervoer. Wij kunnen ook grotere groepen vervoeren. Onze chauffeurs hebben een uitstekende kennis van de regio Delft en zorgen altijd voor de snelste route naar uw bestemming. Wilt u op tijd bij de luchthaven zijn en onderweg ontspannen in de taxi? Maak dan gebruik van de diensten van Taxibedrijf Delft.

De speciale diensten van Taxibedrijf Delft

Ook voor een vroege vlucht of voor een rit in het midden van de nacht naar een vliegveld kunt u rekenen op onze betrouwbare taxidienst. Maak daarbij gebruik van onze Airport taxi. Wilt u zonder zorgen kunnen stappen in de regio Delft en veilig thuis gebracht worden wanneer het u uitkomt? Onze horecataxi is speciaal in het leven geroepen om te zorgen voor punctueel en veilig vervoer in de avonden. U kunt van tevoren boeken, maar ook op het laatste moment kunt u ons nog bellen om een taxi te regelen.

Goedkoop rijden met onze taxi bussen

Bent u bezig met de planning van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan een wat grotere taxi zodat u de hele groep kunt vervoeren in één keer. Een taxibus of een ruime auto is dan een uitkomst. Wij denken mee en helpen u bij het invullen van de behoeften wat betreft punctueel vervoer van A naar B. Samen naar een festival of een bedrijfsfeest? Onze taxibus staat op tijd voor u klaar!

Uitgebreide betalingsmogelijkheden bij Taxibedrijf Delft

Betalen voor uw taxirit doet u bij Taxibedrijf Delft eenvoudig per PIN, met contant geld of met een creditcard. Wilt u geregeld gebruik kunnen maken van zakelijk vervoer, waarvoor u bijvoorbeeld op factuur kunt betalen? Neem dan vooraf contact met ons op.