Veilig met de taxi
naar uw restaurant, Café of Hotel

De horeca taxi Delft

Gaat u veilig op weg met de horeca taxi van Taxibedrijf Delft naar het centrum van Delft? Zoals u waarschijnlijk wel weet heeft het centrum van Delft vele leuke cafés, bars en restaurants voor een heerlijke avond uit. Gaat u stappen met vrienden? Of wilt u bijvoorbeeld een avondje uit in een van de nabijgelegen steden in de buurt van Delft met een grotere groep collega’s? Dan is het prettig om te kunnen rekenen op betrouwbaar vervoer, zodat iedereen weer veilig thuis komt.

Het is geen geheim dat rijden met een drankje op niet alleen verboden is, maar ook nog eens onnoemelijke schade kan aanrichten aan uw eigen leven en aan het leven van een ander. Neem dus absoluut geen risico en kies voor het boeken van een goedkope horeca taxi bij Taxibedrijf Delft. Met onze betrouwbare chauffeurs en het goed onderhouden wagenpark kiest u bij Taxibedrijf Delft voor het boeken van een voordelige rit naar een leuke uitgaansgelegenheid. Uiteraard moet u daarna ook weer naar huis en wilt u opgehaald worden. Onze horeca taxi Delft staat voor u klaar op het afgesproken tijdstip. Weet u nog niet hoe laat u weer richting huis wil? Bel dan op het moment dat u dat wel weet en wij komen zo snel mogelijk uw kant op om u en uw vrienden veilig naar huis te brengen.

In en rondom Delft rekenen op veilig vervoer met een horeca taxi van Taxibedrijf Delft

Het kiezen van een BOB voor uw avondje uit kan nogal lastig zijn. Heeft er niemand zin om de hele avond geen alcohol te nuttigen en een vrolijke groep stappers te vervoeren tijdens een avondje uit? Dan is het prettig en ook verstandig om een voordelige horeca taxi te boeken voordat jullie stapavond begin. Zo kan iedereen een leuke avond hebben, een alcoholisch drankje nuttigen en worden jullie allemaal na afloop weer veilig thuis gebracht. U kunt rekenen op een voordelig tarief bij het boeken van een horeca taxi Delft. Bel ons gerust voor een prijsopgaaf.

Snel een taxi boeken tijdens een avond uit

Bent u na het werk onverwachts een avondje uit gegaan met collega's en is het niet meer verstandig om met de auto naar huis te rijden? Laat de auto dan veilig staan en bel ook in dit geval onze taxicentrale. Of dit nu midden in de nacht is, op een feestdag of in het weekend, u kunt op ons rekenen, wij vervoeren u graag naar een volgende bestemming. Weet u van tevoren al hoe laat u opgehaald wilt worden met de horeca taxi? Laat het ons dan alvast weten. Maar ook als u onverwacht een taxi nodig heeft kunt u ons dus bellen!

Ook zakelijk vervoer met de horeca taxi Delft

Heeft u een onderneming en ontvang u zakelijke gasten uit binnen- of buitenland? Dan is het leuk om een avondje uit te organiseren in een van de plaatselijke uitgaansgelegenheden of restaurants in- en rondom Delft. Wij kunnen met onze representatieve horeca taxi zorgen voor het vervoer van uw gezelschap. Wilt u een quote ontvangen? Neem dan contact op met ons team en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.