?>

Goedkoop taxi Delft

Als u opzoek bent naar een goedkope taxi in de omgeving van Delft, dan kunt u terecht bij de Delftse taxicentrale. Ondanks dat wij een goedkoop taxiritje kunnen aanbieden, leveren wij ook kwaliteit. De kwaliteit zal bij ons nooit afhangen van de prijs. Door vooraf een taxi in Delft te reserveren, kunt u gebruik maken van een goedkope rit. Dit heeft ermee te maken dat wij rekening kunnen houden met uw rit en deze efficiënt kunnen inplannen. Bel naar 015 -2024112 en reserveer vandaag nog een goedkope taxi in Delft en omgeving. 

Reserveer een goedkope taxi van en naar Delft 

Door vooraf een taxi te reserveren van en naar Delft kunnen wij u een goedkoop ritje aanbieden. Door te bellen naar 015 -2024112 kunt u alle mogelijke opties met ons bespreken. Zo rijden wij niet alleen rond in 4-persoons taxi’s, maar beschikken wij ook over taxibussen. Hierdoor is het mogelijk om met 8 personen tegelijkertijd vervoerd te worden. De kosten per persoon zijn hierdoor zeer laag en een goedkope rit met de Delftse taxicentrale is dan ook zo geregeld.  

taxi delft goedkoop

Goedkope taxi van Delft naar Schiphol 

Bent u van plan het vliegtuig vanaf de luchthaven Schiphol te nemen, dan kunt u bij ons een goedkope taxi boeken naar het vliegveld. Wij van de Delftse taxicentrale hanteren vaste prijzen van en naar de grootste luchthaven van ons land. Voor een rit met 4 personen betaald u slechts 75 euro. Zo goedkoop hebben wij het nog niet eerder voorbij zien komen. Als u gebruik wilt maken van een taxibus tot 8 personen, dan bent u maar 95 euro kwijt. Voor deze prijs kunt u haast niet zelf reizen en uw auto parkeren op de luchthaven Schiphol. Bel naar 015 -2024112 en boek vandaag nog een goedkope taxi van Delft naar Schiphol. 

Boek een goedkope taxi in de avond- en nachturen

Een taxi in de avond- of nachturen kost vaak een hoop geld. Door vooraf een taxi te boeken via de Delftse taxicentrale, kunt u goedkoop vervoert worden van A naar B. Bel naar 015 -2024112 en reserveer direct een taxi van uw feestlocatie of restaurant naar Delft en omgeving. Wij rijden niet alleen rond in Delft zelf, maar ook in de directe omgeving. Doordat wij beschikken over meerdere chauffeurs kunnen wij u altijd goedkoop een taxi aanbieden. Bel direct om te vragen naar de mogelijkheden en eventuele kosten. Ook in de avond- en nachturen rijden onze taxi’s u rond. 

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2023 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
Call Now ButtonBEL ONS: 015-2024112