?>

Airport Taxi

Bent u op zoek naar een taxi vanuit Delft voor vervoer naar een vliegveld? Onze airport taxi hebben wij speciaal in het leven geroepen voor degenen die liever niet zelf naar het vliegveld rijden. Het vermijden van ellendige files, veel geld kwijt zijn aan het (lang) parkeren bij de luchthaven en het zoeken naar en parkeerplaats, u kunt het allemaal vermijden met de airport taxi van de Delftse taxicentrale.

Ontspannen naar het vliegveld met al uw bagage

Met de trein naar het vliegveld reizen is voor de meeste mensen geen ontspannen aangelegenheid. Je zorgen maken over vertragingen, over treinen die mogelijk uitvallen en het gesleep met zware koffers kunnen de vakantiepret flink bederven al voordat de vakantie begonnen is. Wilt u met een gerust hart op weg gaan naar het vliegveld en zonder moeite al uw koffers en tassen kunnen meenemen? Dan is het kiezen voor een betrouwbare airport taxi een uitstekende optie. Wij bieden zeer voordelige tarieven voor het vervoer naar de vertrekhal van uw vliegveld. Neem gerust contact met ons op en wij informeren u over de exacte prijs voor de rit naar het vliegveld van uw keuze.

Zakelijk vervoer met Taxibedrijf Delft airport service

Wilt u een zakelijke reis op een relaxte manier beginnen en wellicht in de taxi al wat werk voorbereiden of lekker ontspannen? Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd arriveert en op tijd kunt inchecken. De chauffeur helpt graag met uw bagage. Ontvangt u zakelijke gasten die van het vliegveld naar een hotel of naar uw bedrijf vervoerd moeten worden? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij verzorgen het vervoer met de airport taxi met een representatieve auto en een correct geklede chauffeur. Punctualiteit, een correcte benadering en scherpe tarieven vormen de basis van ons uitstekende vervoer per airport taxi.

airport taxi delft

Altijd op tijd aanwezig op het vliegveld, ook in de nachtelijke uren

Vaak is het alleen mogelijk om met zeer vroege vluchten of juist met een flink late vlucht midden in de nacht te vliegen. Een airport taxi is dan geen overbodige luxe. Wij verzorgen het ontspannen begin van uw trip met een stipte taxirit op welk tijdstip dan ook. Ontspan in onze comfortabele auto terwijl u zonder moeite naar uw vertrekhal wordt gereden. Veilig, voordelig en altijd ruim op tijd.

Naar Rotterdam Airport of Schiphol met de airport taxi

Uiteraard hangt de exacte prijs voor uw rit met de airport taxi af van de locatie waarvandaan u vertrekt en naar welk vliegveld u gebracht wilt worden. Wij geven u van tevoren een exacte opgaaf van de kosten voor de taxi rit. Er is nooit sprake van extra tarieven of verborgen kosten. U weet waar u aan toe bent en kunt met al uw bagage in alle rust starten met een zakelijke reis of vakantie trip. Wilt u meer weten of heeft u een airport taxi nodig voor een grotere groep? Geen probleem, we regelen het tegen een zeer scherp tarief. Maak kennis met Taxibedrijf Delft en reken op voordelig en veilig vervoer per taxi.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 20 24 112

© 2024 Delftse TaxiCentrale

Wij accepteren Pinbetalingen en Creditcard
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024112